Drakter

Vi opnar for at medlemmene kan bestille drakter og utstyr frå februar. Då er dei klar til sesongstart. Det er kome forbetringar på nokre av plagga. Dette er beskrive nedanfor av leverandør:

 

1. Ny pro bib shorts herre og dame og uten bib for damer. Det er en helt ny bukse og ikke noe er likt det gamle Pro. Nye seler, ny og bedre passform, ny lycra, nye pads og refleksdetaljer. Pris kr 1349,- Det er laveste pris jeg kan gi. Dame shortsen får kortere ben og blir kulere enn den gamle.

2. Elite Race shorts. Dette er stort sett den gamle Pro shortsen som dere har hatt i 2014, men med disse nyhetene i seg

3. Nye bibs. Nytt og mye mer elastisk materiale. Kunne dermed bli kortere pga elastikken. Selene på bildet under er riktig.

4. Ny padding:. CyTech utviklet en helt egen padding til oss som er så lik Assos som det er mulig å komme.. Denne ble sendt ut til testing og fikk så gode tilbakemeldinger at vi flere ganger vurderte om den skulle sitte i den nye Pro-buksen. Dette er altså en «Assos-padding» og det finnes vel ikke argumenter som er stort bedre enn det. I tillegg har den nye og bedre bibs, ny forbedret passform samt nye refleksdetaljer.

5. Ny forbedret passform. Ikke store endringer, men noe.

6. Ny elastisk zig-zag søm rundt padding.

7. Nye refleksdetaljer på baksiden.

8. Pris, den samme som årets pro selv med disse forbedringene J

9. Dame Pro Trøye. Damesnitt, smalere og kortere ermer.

10. Herre Pro Trøye, Et litt annet materiale på skuldre for enda bedre ventilering, 2 cm kortere ermer, men ellers den samme trøyen som dere har i dag

11. Elite Race Shirt, samme som dere har hatt, men med 4 cm kortere bak så den får bedre passform

12. PRO Nanoshell jakke. Dette er vår nye Projakke fra 2015. Nytt materiale, bedre materiale og er rimelig lik «Gabbajakken» men det er tilfeldig. Den er vindtett, tåler mye vann og har samme passform som den Pro Jakken vi har hatt i 2014. Unisex str

13. Pro Nanoshell vest. Samme materiale og passform som jakken og med netting i ryggen. Den er da litt kraftigere enn Lightweight vest, men den skal også få plass i lommen.