Sykkelhjelm

Norges Cycleforbund (NCF) har fornyet samarbeidsavtalen med Land Helmets. Gjennom avtalen vil landslagsutøverne benytte hjelmen ved landslagsrepresentasjon. Land Helmets kan tilby alle syklister tilknyttet en sykkelklubb en NCF-rabatt (30%) på klubbhjelm. Formålet og fordelen med en klubbhjelm er gjenkjennelsen av ryttere med hensyn til sikkerhet, dømming og enklere langing.
Land Helmets har utviklet et forslag til klubbhjelm for Sandane SK Sykkel som er tilpasset draktdesignet.
Noen klubber vil ha en hjelm tilpasset draktdesignet, andre vil ønske et design som skiller seg ut. På vår hjemmeside www.landhelmets.no har vi en konfigurator hvor dere kan gå inn og designe hjelmer helt på egenhånd, enten for klubber eller personlige. Når designet er bestemt, tilbyr vi å legge klubbhjelmen på vår hjemmeside hvor medlemmene selv går inn og bestiller hjelm. Det er ingen minimumsbestilling av antall hjelmer eller forpliktelse for klubben. Dere unngår oppfølging og blir ikke sittende på et lager av hjelmer.
Land Thalamus er en terreng- og landeveishjelm som er utviklet i samarbeid med terrenglandslaget. Fokuset har vært sikkerhet, passform, vekt og ventilasjon. Sluttproduktet har blitt en aerodynamisk og gjennomført hjelm, med gjennomgående positive tilbakemeldinger. For de som vil ha det lille ekstra finnes det også et spesialtilpasset ‘aero-cover’ som gjør at hjelmen også fungerer godt til temporitt. For ikke å glemme at det er et godt skydd på regnværsdager.
Med lager og monteringsenhet i Sandnes har vi kort leveringstid og fleksibel løsning for frakt og levering av hjelmene. For klubber som er medlem av NCF er det laget en rabattkode som gir deres medlemmer 30% avslag på klubbhjelmen (veil. pris 1499,- ). Kampanjekoden er NCF2017. Frakt er gratis på alle bestillinger over 500,- kroner.
Vi håper vårt tilbud kan være av interesse for dere og ønsker å følge opp med en telefon innen 1-2 uker. Har dere noen umiddelbare spørsmål er dere selvfølgelig velkomne til å ta kontakt før den tid.